Tips voor sieraden met een lange levensduur

Draag je sieraden niet om te sporten, zwemmen, schoonmaken, tuinieren… of om te slapen.
Doe ze pas aan nadat je make-up, parfum, haarspray, bodylotion of andere schoonheidsproducten hebt gebruikt.

Bewaar je sieraden op een droge en donkere plaats en in het afsluitbare juwelendoosje waarin je ze ontving. De badkamer is geen goede bewaarplaats.

Vergulde en verzilverde sieraden zijn voorzien van een laagje zilver of goud op een ander metaal. Onze sieraden worden professioneel en kwalitatief verguld en verzilverd (oorbellen aan 3 micron, halssnoeren aan 5 micron, armbanden & ringen aan 10 micron en verzilverde sieraadonderdelen aan 10micron) 1 micron staat ongeveer gelijk aan een jaar. Een sieraad van 3 micron blijft dus over het algemeen 3 jaar mooi. Het spreekt voor zich dat dit laagje na verloop van tijd zal verdwijnen. Je hebt de mogelijkheid je sieraden opnieuw te laten vergulden. Meer info en prijzen via info@fermconcept.be

Onderhoudstips

Verguld en verzilverd

Vergulde en verzilverde sieraden zijn voorzien van een laagje zilver of goud bovenop een ander metaal. Pas dezelfde onderhoudstips toe als bij zuiver zilveren en gouden juwelen maar oefen niet te veel kracht uit tijdens het oppoetsen. Het laagje slijt dan sneller af…

Messing haarpins

Onze haarpins worden vervaardigd uit messingdraad voorzien van een antioxiderende laag waardoor ze niet/of veel minder snel verkleuren/oxideren. Moest er na verloop van tijd toch een zwarte verkleuring optreden kan je haarpin(s) oppoetsen met zachte tandenborstel en een mengsel van azijn en zout.

Zuiver goud en Sterling Zilver

Gebruik warm water, afwasmiddel of tandpasta (zonder bleekmiddel) en een zachte tandenborstel om je sieraden op te poestsen. Spoel daarna af met lauw water en droog het met een zacht doek.

Kant en klaar onderhoudsproducten

De producten van ‘hagerty’ zijn aan te raden en beschikbaar voor sieraden in eender welk materiaal. Je kan ze terugvinden in zowat elke (online) drogist.

Winkelwagen
Scroll naar top